Mi volt ma nálatok az ebéd?
Figyelt kérdés
Kicsit megvagyunk lőve ezzel a "mit együnk?" kérdéssel, így gondoltam megkérdezem :D2022. máj. 27. 14:49
12/31 anonim válasza:
Bácskai rizseshús, barackos pite
15/31 anonim válasza:
14. Az micsoda? (ebben a kérdésben gugli nem a barátom, vagy te írtad rosszul)
19/31 anonim válasza:
Melegszendvicset:D ma másra nem volt idő
Globus hamburgeres melegszendvicskrém, sonka, sajt
20/31 anonim válasza:
Krumplitortilla néven futott a receptujsagban: Bacont piritottam, annak zsirjan aprora vagott voroshagymat. Erre ment a karikára vágott krumpli, amit előtte a héjában megnőttek, majd megpucoltam. Cukkini szeletek kerültek még bele, majd leontottem felvert, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezett tojással. 10-12 percig fedő alatt paroltam-piritottam, majd egy tányérra megforditottam és a másik oldal is megsutottem. Friss petrezselyemmel és metelohagymaval nagyon finom volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!