Nagyon jó fajta lekváros bukta recept? Aminek a tésztàja olyan jó puha marad? Most fogok elsőnek ilyet csinálni. Nincs tul nagy falu tepsim max 3-4 cmes.
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 12:22
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2022. máj. 26. 12:31
3/6 anonim válasza:
Én is a H.I. alapján csinálom, mindig nagyon finom.
De azért azt ne várd, hogy több napig puha marad...
Langyosan a legfinomabb! :)
4/6 anonim válasza:
Csak ne bolti lekvárt tegyél bele, mert az kifolyik
5/6 anonim válasza:
4, szerinted a google-nak mennyi tapasztalata van a különböző receptekkel?
6/6 A kérdező kommentje:
Megcsináltam az első receptet, csak kicsit változtattam rajta az alapján egy videóban láttam és egész fincsi lett.
Süthető barackos lekvárt használtam hozzá, nem folyt ki.:)
2022. máj. 26. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!