Mitől lesz kevésbé kemény a bögrés sütim tésztája? Nagyon sűrű, pedig követem a receptet. Miből tegyek kevesebbet bele?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen bögrével kimérős süti recept. Egyszerű elkészíteni, de a tésztája mindig nagyon sűrű lesz. Kell bele liszt, cukor, tojás, tej, sütőpor ilyenek. Arra gondolok, h talán kevesebb liszt v sütőpor kellene. Nem értek hozzá2020. júl. 18. 00:10
1/3 anonim válasza:
Több tej, a tésztának sűrűn folynia kell.
3/3 anonim válasza:
Szemre próbáld hogy milyen az állaga, ha kell önts több tejet, vagy esetleg vizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!