Milyen az étvágytok ebben a melegben? Kevesebbet vagy többet esztek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 12:10
1/13 anonim válasza:
Határozottan kevesebbet, ami nem is baj, mert augusztusban Balcsi.:) Egyedül a sörmennyiséget tartom standard szinten egész évben.
2/13 anonim válasza:
Tömegnövelő edzés közepén vagyok.
Nem túl jó, de akkor is eszek :D
21/F
3/13 anonim válasza:
Sokkal kevesebbet eszem, ami nem is baj...:)
ha melegételre gondolok, kiráz a hideg. így hűtöm magamat:))
4/13 anonim válasza:
Nekem ugyanolyan az étvágyam, mint eddig, olyan "meg tudnék enni egy egész malacot" típusú. :D
5/13 anonim válasza:
Én főleg este kívánom a kaját, főleg fagyit:)
Napközben egy-egy paradicsomot vagy uborkát eszem csak.
6/13 anonim válasza:
ugyanolyan. sőt, még többet is eszek, mert rengeteg fagyit zabálok :D
7/13 anonim válasza:
Sajnos én sem eszem kevesebbet. Nagyon jó étvágyam van. Férjem kevesebbet eszik, szinte csak kovászos uborkán él.
8/13 anonim válasza:
kevesebbet eszek jóval,amivel az a baj csak hogy mire estére lehűl a levegő addigra leszek éhes,ami nem túl egézséges.:/
9/13 anonim válasza:
Ugyanolyan az étvágyam :D Annyival változott, hogy most nem kicsit eszek sokszor hanem 2x eszek rengeteget
10/13 anonim válasza:
Napközben nem vagyok éhes, de este bevacsorázok, mert addigra meg már nagyon éhes leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!