Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha margarin helyett zsírral...

Ha margarin helyett zsírral sütök, mennyivel kevesebbet kell belőle használni? Minden sütinél lehet pótolni, vagy csak a sósaknál?

Figyelt kérdés

Sajtos rudat sütök.

Köszi


2010. nov. 12. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
az én receptemben margarin helyett 20 dkg zsírt van írva.
2010. nov. 12. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Én általában zsirt használok. Ha a recept zsiradékot ir, mindegy hogy zsir, margarin, vagy vaj. Nem kell más mennyiséget venni.
2010. nov. 12. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
háromnegyedét. 20 dkg margarin helyett 15 dkg zsír.
2010. nov. 12. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
a pitetésztát is lehet zsírral, és a Horváth I. féle kakaós lepényt is.
2010. nov. 12. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
43%
az nem állja meg a helyét, hogy mindegy milyen zsiradék, mert a zsír 100 %-os a vaj 80 %-os, a margarin pedig 70 %-os. ennek megfeleően kell arányosan kevesebb zsír.
2010. nov. 12. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!!! :-)
2010. nov. 12. 14:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!