Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen menüt ajánlotok a...

Vadas Barbara kérdése:

Milyen menüt ajánlotok a szülinapomra? 20/l

Figyelt kérdés

ma van a szülinapom, de hétfőn tartom a koliban, és v 12 embert csődítek össze, bezárom őket a szobába, aztán rájuk engedem a gázt. :D na, komolyra fordítva, mit lehet ennyi embernek adni, és egyáltalán milyen program legyen? milyen pia legyen? szeretnék valami koktélt, de gőzöm sincs, h milyet, nem vagyok az a túl alkoholizálós típus, nem vagyok stréber, félre ne értsetek, egyszerűen csak értelmiségi családból származom, ahol azt tanították, hogy az ész jó dolog.

én bloody mary-ra gondoltam, meg lesz torta, hullalás krém, meggyes piskóta alap, nem lehet elrontani! :D és finom, ami a lényeg. meg gyümölcssalátával kacérkodom, nem tom. légyszi, akinek van ötlete, nagyon szívesen fogadom. köszönöm!

2010. szept. 17. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg a barátaidat, hogy milyen italt szeretnek, vagy legyek több féle, ki mit szeret azt iszik! lehetnek szendvicsek is, hogy ne legyetek éhesek, amég a tartához nem értek, báris gondolom nem rögtön a sütivel kezditek!
2010. szept. 17. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
legyen* bocsi
2010. szept. 17. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jah és Boldog Szülinapot!!! és sztem már kicsit gyerekes, de üvegezhetek is: felelsz vagy mersz! :) próbáljátok ki, vicces lesz, és jól fogtok szórakozni! a kajához még annyit, hogy lehetnek valami kisebb falatok is, sajt, vagy ilyesmi. jó...talán ez már túlzás....még este felé nézhettek horror filmeket!!! :)
2010. szept. 17. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fasírt,hidegtál,és szendvics az mindig bejön,meg a sütik.

Ital lehet üditő,meg sör,vagy pár jó koktél ami nem túl erős.

Sok-sok boldog szülinapot.

2010. szept. 17. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :D felpontoztam mindenkit
2010. szept. 17. 22:34
 6/7 anonim válasza:
100%
Szerintem süss valami sósat, pl. sajtos pogácsát, ilyen kis miniket. Ez azért is jó, mert így nem lehet úgy berúgni, hogy hűde rosszul legyetek :). Pia pedig tényleg legyen többféle, hogy tudjanak válogatni, pl. vmilyen bor, csokilikőr, pezsgő az olyan ünneplős :). Nem tudom, miket szerettek, de én ilyen activity jellegű játékot szoktam készíteni ünnepekre, de csak kérdések, amikre bármelyik csapat válaszolhat, aki a leggyorsabb, az kapja a pontot. Több témakörből szoktam kérdéseket összeírni: irodalom, nyelvtan, természet, közmondások stb. A legviccesebb azok a kérdések, amik általános iskolás évekre vezethetők vissza. Mindenkinek ott van a nyelvehegyén a válasz, de alig akar beugrani :). Boldog Születésnapot! :)
2010. szept. 17. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
olyat is csinálhatsz, hogy kiflit vagy bagettet felkarikázol, aztán megkened valamilyen kenővel, meg pakolsz rá sonkát, sajtot, zöldséget. Csinálhatsz olyat, hogy a poharakat, amiből inni fogtok, citromlébe mártod (csak a tetejét) majd színes tortadarába. Így a pohár tetején körbe lesz egy ilyen színes perem :) Remélem érted mit akartam mondani :D
2010. szept. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!