Abból látszik igazán, hogy milyen frusztrált a társadalmunk, hogy még ebben a kategóriában is gyakran elszabadulnak az indulatok, és a főzéshez csak közelítőleg értő emberek magukat valamiféle mesterszakácsnak képzelve egymásnak esnek.
De amúgy szerintem ez elég szórakoztató. Nekem mindegy, mert én tudok főzni, mások meg felőlem olyan moslékot zabálhatnak amilyet csak akarnak.
Így legalább kiélhetem a lepontozásra való hajlamaimat.
Ne mosd le a tésztát főzés után.
Csak szűrd le, és rázd meg. Ha nem hűtöd le a hideg vízzel, a tesztáról elpárolog a víz magától.
De mi az ,hogy száraz milánói???
Mi száraz benne???? A szósz eleve nedves!
#15
Nyilván, ezért mondtuk neki, hogy al dente tészta meg kevesebb szósz. Bár kevés szósszal meg nincs sok értelme az egésznek. Csak én a nem létező csuszkos szóból arra következtettem, hogy szétfőzi a tésztát, ezért feltételeztem, hogy valószínűleg az lehet a gond.
16: OK, értem! :)
Mondjuk a milánói eleve egy magyar menzai találmány :-D, ilyen szósz Olaszországban nem létezik.
Akkor miért nem írod le, hogy miről beszélsz???
Ha érthetetlenül kérdezel, hogyan találjuk ki, hogy mire gondoltál közben????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!