Szerintetek mukodni fog? Milanoi nyers tesztaval ... ugymond 'csoben sutve'?
Kerdes arra iranyult: most fo a husveti sonka ... ha elkeszult, egy reszebol csinalnak milanoit. Arra gondoltam, hogy nem baszakszom semmivel ... velapritom a gombat, felkockazom a sonkat, hozzakeverem a nyers tesztat, nyakon ontom a [aragicsom trutyival es bateszem a sutobe ... ugy tervezem 180 fokon legalabb 1 orat fog sulni ... felidoben megsajtozom a tetejet ... szoval igy tervezem, csak felek, hogy ha nyersen teszem bele a tesztat, akkor talan nem keszul el ... de valojaban ugy hiszem, hogy elfog ... ERRE KERDEZTEM RA ... ELFOG?????
Mert fajna kidobni egy kilo sonkat csak azert, mert a teszta esetleg ehetetlen lesz. Ennyit szeretnek csak tudni!? ... de latom, magamra maradtam :)))
Azért nem válaszolnak, mert senki nem próbálta még így.
Én sem.:)
Elképzelhető, hogy jó lenne, de kísérletezni túl költséges lenne.
Nem egy nagy eset kifőzni a tésztát, hogy ne vesszen kárba a drága anyag, aztán legközelebb egy kisebb mennyiséggel megpróbálhatod!
...és ha sikerül, akkor én is úgy fogom csinálni a jövőben, mert nem lehet rossz, ha a tészta a benne levők zaftjában puhul meg.
#5
6-os vagyok és igazad lehet, ebbe nem is gondoltam bele!
“Mert fajna kidobni egy kilo sonkat csak azert, mert a teszta esetleg ehetetlen lesz. Ennyit szeretnek csak tudni!? ... de latom, magamra maradtam :)))”
Esetleg probald ki kis adagban? En sokszor az uveg etelhordomat hasznalom “ jenaikent”, abba siman beleteszel egy kis adagot, aztan annak fuggvenyeben milyen lesz, javithatsz rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!