1/25 anonim válasza:
Al dentere kell főzni a tésztát.
2/25 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja és kevesebb szószt kell rátenni.
3/25 A kérdező kommentje:
Hogy mi?
Fogkemény. Ok ezzel nem lettem okosabb
2022. máj. 11. 10:14
4/25 anonim válasza:
Ne főzd túl a tésztát. Főzés közben többször is vegyél ki egy szálat és harapj rá, mikor már át van főve az egész tészta, de még rendesen lehet harapni akkor jó. A szószból meg annyit raksz amennyi szimpatikus.
5/25 anonim válasza:
én inkább a szószban keresném a szárazság titkát. ha házilag csinálom teljesen, akkor sokkal több a "leve", de ha csak az alapporral csinálom annak leírása szerint és nem turbózom fel, akkor szárazabb a végeredmény is, vagyis kevesebb a szósz a húson, mindegy milyenre főzöm a tésztát.
6/25 anonim válasza:
Aki bolognai vagy milánói PORból készíti az ételt az szerintem inkább ne írjon már ide, nagyon lent van.
7/25 anonim válasza:
Száraz milánói az a dóm, napos időben. A mártás nem száraz.
9/25 anonim válasza:
Amikor készre főzted a szószt, akkor szitálj rá egy kanál lisztet, és jól keverd el benne, nagy gáz mellett!
A keményítő jól besűríti, és szépen befogja majd a tésztát.
A boltban vehető alapok is tartalmaznak keményítőt, pont ezért.
Remélem amúgy ez volt a problémád, mert a kérdésből nehezen lehet kitalálni.
10/25 anonim válasza:
A liszt nem = keményítő. Amúgy meg ez hülyeség, nem kell bele se liszt se keményítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!