Milyen sütit tudnék készíteni ezekből a hozzávalókból?
Igazából ezt szerettem volna megcsinálni.
De még kezdő vagyok, és megmondom őszíntén, nem tudom, hogy hogyan verjem fel gőz fölött a tojásfehérjét kemény habbá?
Félek, hogy nem sikerül.
Vagy esetleg másfajta habot tudnátok mondani a tetejére, mert akkor ezt megcsinálnám?
Linkeljetek, ha tudtok.
Köszönöm szépen.
Nekem mamám mondta, hogy először verjem fel simán, aztán tegyem gőz fölé és ott verjem tovább.
Gőz fölött úgy kell, hogy kerítesz egy edényt, vizet teszel bele, forralod, és egy másik edény ami pont passzol rá, rá teszed úgy, hogy a vízbe pont ne érjen bele a feneke és szépen vered a habot. Aztán majd csak észreveszed, hogy már elég kemény és "megfőtt". Tényleg nem nehéz!
Tetszett az a szilvás is, amit leírtatok.
De én nagyon makacs vagyok, szóval megcsináltam kezdőként a nehezebbet, a fagyiszeletet.
Már a hűtőben van, tényleg nem volt nehéz felverni gőz fölött a habot, kőkemény lett.
Mindent megtudtam csinálni. :-)
Ugy örülök neki. :)
Anyukámékhoz megyünk ma haza, 220km-re laknak tőlünk, és nekik csináltam, meg van két tesócskám is. Remélem ízlik majd nekik. :)
Egyébként cukrász szeretnék lenni. :-)
Köszönöm! :)
Kedves vagy nagyon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!