Melyik lisztnek magas a sikértartalma?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 18:08
1/3 anonim válasza:
A jó minőségű gabonából készültnek.
2/3 anonim válasza:
Magas sikértartalma csak a fehér liszteknek van, minél jobban "sötétedik" a liszt, annál kevesebb. Ezért is használunk a rozs/rozsos kenyerekhez különféle adalékokat amikor dagasztjuk vagy pedig fehér lisztet.
Miért kérdezed egyébként? Hátha tudnék segíteni.
3/3 A kérdező kommentje:
A tv-ben láttam egy klassz pogireceptet.Csak összedolgozta a belevalókat és már kész is.Azt mondta hogy azért ilyen mert magas sikértartalmú lisztből készült.Persze külföldi volt ,ott gondolom mindenféle fajta liszt van.
2010. szept. 17. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!