Ha a karajt kis darabokra vágom (2-3 centis), akkor kell alá hagyma, vagy anélkül is meg lehet sütni?
Figyelt kérdés
(serpenyőben)2022. ápr. 17. 14:06
1/5 anonim válasza:
Miért kellene hagyma, ha nem akarsz? Semmiféle húshoz nem KELL, mindet meg lehet sütni minden nélkül, elég kicsit megsózni.
3/5 anonim válasza:
Minden húst meglehet sütni hagyma nélkül. Attól függ mihez kezdesz vele. Ha csak simán pici sült húsokat akarsz, mondjuk krumpli püré mellé, akkor a húst kevés olajon szokták forgatni, mellé pedig nagyobb cikk hagymákat vágnak, nem pici aprítottat. Így az íze átjárja a húst, viszont nem fog megégni a hagyma, ki lehet halászni őket simán a hús mellől.
4/5 anonim válasza:
Ha nem szereted a hagymát akkor nem raksz bele.Semmi se kötelező.Ugyanolyan jó lesz hagyma nélkül is,befűszserezed ízlés szerint kis olajon vagy zsíron átsütöd,ennyi.Én úgy szoktam hogy mikor már puhul a hús utána rakom hozzá a hagymát és úgy szépen összeérnek az ízek és nem ég meg a hagyma de mi szeretjük a hagymát minden formában sőt még fokhagymát is szoktam hozzá tenni nyomóval és isteni finom lesz a hús.
5/5 anonim válasza:
Nem látom az összefüggést a hús mérete és a hagyma szükségessége között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!