Háziasszonyok/ urak! Ti hogy tüntetik el a hagyma szagát a kezetekről? Ha hagymás ételt készítek napokig érzem a kezemen és a párom is☹️ Ellenben másnál még sosem éreztem.. 18/L
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 17:51
2/10 anonim válasza:
Több megoldás van:
gumikesztyüt használsz hagymavágáshoz
nem kézzel vágod a hagymát
hagymázás után vagy bekened a kezed étolajjal és 10 perc múlva mosod le szappannal vagy nemesacélból készült tárgyat dörzsölgetsz a kezedhez
De az sem kizárt, hogy csak te érzed a hagymaszagot a kezeden, más nem, ahogy te sem érzed másokon.
3/10 anonim válasza:
Legegyszerűbb valóban a gumikesztyű. Egyébként ha nagyon "retkes" vagy szagos a kezem én mosóport használok forró vízzel.
4/10 anonim válasza:
tényleg fiatal vagy még, túl jó az orrod :D hidd el már 10 év múlva is sokkal másabb lesz a helyzet, addig adj hálát hogy iylen kifinomultak az érzékszerveitek, majd visszasírod
5/10 anonim válasza:
Èn is gumikesztyűzök, már egy hagyma felvágásához is. Kicsit szarul érzem magam, hogy így termelem a szemetet, de úgyis csak a bal kezemre kell.
6/10 anonim válasza:
A vöröshagymáét? Azt fokhagymával.
7/10 anonim válasza:
Nagy részt felkockázott mirelit hagymát használok. Ha valamihez mégis pucolnom kell, akkor gumikesztyűt húzok, azt a vékony fajtát. De pl tésztát is kesztyűben gyúrok, illetve panírozni is abban szoktam. Egyszer használatos , utána kuka. Így nem kell levenni a gyűrűimet, nem kell sikálni a kezem. Nem lesz a mosogatóm tésztás.
8/10 anonim válasza:
Vagy petrezselymet morzsolgatsz a kezeddel, vagy en mosogatoszerrel mosok kezet. Sosem volt hagymaszagu a kezem 😁
9/10 anonim válasza:
7. Pont az ilyenek miatt termelődik annyi veszélyes hulladék.
10/10 anonim válasza:
DM-ben és a Rossmannban van kifejezetten konyhai folyékony szappan pl az ilyen szagok elfedèsère
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!