Ezt hány fokon kell sütni és hány percig? A sütőben készítek paradicsomszószos rizst. Jázmin rizs egyébként.
Figyelt kérdés
Egy lábasban tettem be a sütőbe a kaját és alufóliával fedtem be a lábast.
Mivel a paradicsomszósz savas, ezért arra gondoltam, hogy alapvetően kicsit hosszabb lenne a "főzési idő", mint máskor, viszont most sütőben van, ezért fogalmam sincs, hogy mennyi ideig kellene benntartani...
Tapasztalatokat vagy tippeket indoklással szívesen fogadok! :)
2022. márc. 25. 12:11
1/8 anonim válasza:
És most akkor miből is kéne kitalálnunk, hogy mi ez az "étel", amivel épp kísérletezel?
2/8 anonim válasza:
Marminthogy rizst próbálsz sütőben főzni? Paradicsom szoszban?
3/8 anonim válasza:
A rizsnek kéne megpuhulni a paradicsomszószban? (A sütőben?)
4/8 anonim válasza:
Nem kell először megfőzni a rizst? És a sütőben csak kicsit összesütni a többivel? Nincs recept?
5/8 anonim válasza:
A rizsnek mindegy, miben fözöd, ugyanannyi idö alatt lesz puha.
Ami fontos, hogy kb 1,5-2-szeres legyen a folyadékmennyiség a rizshez képest, térfogatra mérve.
A felforrástól kezdve kb 15-20 percig kell fönie, utána meg 30 percig maradjon lefedve.
6/8 A kérdező kommentje:
#1. Leírtam.
#2. Igen.
#3. Igen.
#4. Nincs recept. Nem kell először megfőzni a rizst. A sütőben párolódik meg.
#5. Köszönöm szépen a választ!
2022. márc. 25. 21:35
7/8 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok: szivesen, remélem, sikerült!
8/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy. :)
2022. márc. 25. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!