Ha kedden be panirozom előre a húst, cukkinit és csak pénteken sütném ki akkor nem lesz semmi baja?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit ázott lesz a panir de majd plusz zsemlemorzsába megforgatom sütés előtt, azért kell kedden be panirozom mert pénteken lesz a fiam esküvője és szerdán, csütörtökön dolgozom. Addig hűtőbe elállnak?2022. márc. 23. 11:08
21/41 anonim válasza:
"azt hittem hogy a forró olaj talán megoli a bacikat"
A forró olaj ugyan megöli a bacikat, de azokat a toxinokat, amiket termelnek szaporodás közben némely bacik, azokat nem lehet hatástalanítani. A hányás és a hasmenés a toxinok okozta mérgezés következményei leggyakrabban. Arról nem is beszélve, hogy hiába sütöd ki forró olajban azt a húst, aminek a hűtési lánca már több alkalommal megszakadt, és egy kicsit szaga lett. Minden finnyás a családban ezt az esküvőt fogja évtizedekig emlegetni, hogy emlékszel Gézáék esküvőjére, ahol megbüdösödött hússal etettek bennünket???
Úgy a jó ahogy #20-as kommentedben írod, hogy frissen panírozod és sütöd...
22/41 anonim válasza:
Panírozni elég pepecs munka, a sütés se két perc, ebből a szempontból jó az ötleted, de a valóságban - ahogy már megírták - ez így nem opció. Ha már egyszer bevállaltad, kérj segítséget legalább a panírozáshoz. Bárki, akár egy gyerek, vagy a szomszéd bácsi is segíthet, már csak azért is, mert násznépnek frissensülteket sütni eleve nem egyemberes munka.
23/41 anonim válasza:
Bepanírozod, majd tálcára rakva lefagyasztod.
Mi mindig így csináljuk, és tökéletes.
24/41 A kérdező kommentje:
Mindenképpen le fagyasztom akkor nehogy baj legyen.
2022. márc. 23. 20:51
25/41 anonim válasza:
A húsra gondoltam, a cukkini vacak lehet lefagyasztva.
26/41 anonim válasza:
24. A cukkinit inkább ne fagyazd le, mert utána dobhatod is ki.
27/41 anonim válasza:
Cukínit tényleg ne fagyaszd le, amíg sül a hús, majd gyorsan bepanírozod.
28/41 anonim válasza:
Esetleg elősütheted és úgy fagyaszd le, hogy pénteken hamarabb kész legyél vele. Nem tudom mennyire befolyásolja ez az állagot és az ízt.
29/41 anonim válasza:
A cukkinit tényleg nem kell fagyasztani, egyben tárolva simán eláll pár napig.
30/41 anonim válasza:
#28, kíváncsi leszek hozzáértők véleményére, ezzel az elősütéssel kapcsolatban. A magam részéről a cukkinit nem gongolom, hogy lehetne bármi értelme elősütni, azt vagy frissen, vagy sehogy. A húsok elősütésének már lehet értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!