Panírozott halfilé másnap?
Figyelt kérdés
Elsősorban hölgyektől szeretném megkérdezni, hogy ha a halfilét bepaníroztam és betettem a hűtőbe (14:30) és másnap (reggel 5-6 óra környékén) szeretném kisütni, a kérdésem az, hogy nem lesz ázott vagy furcsa ízű?(természetesen duplán paníroztam) köszi a válaszokat2020. dec. 13. 14:35
1/5 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy ázott lesz. Mielőtt bepanírozod, alaposan töröld a halat szárazra papírtörlővel, és ha tudod, vedd a hűtődet magasabb fokozatra.
2/5 anonim válasza:
Süsd meg panírozás után!
Másnap reggel ha melegen akarod enni, tedd a mikróba, percek alatt átmelegszik.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is süsd ki most, az a biztos. Ha holnap nem mikróban, hanem sütőben vagy serpenyőben melegíted át, friss érzetet ad.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. dec. 13. 16:37
5/5 anonim válasza:
felejtsd el.
Készíts elő mindent a panírozáshoz, és kajálás előtt csináld meg. Addig maradjon nyersen a hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!