Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Panírozott halfilé másnap?

Panírozott halfilé másnap?

Figyelt kérdés
Elsősorban hölgyektől szeretném megkérdezni, hogy ha a halfilét bepaníroztam és betettem a hűtőbe (14:30) és másnap (reggel 5-6 óra környékén) szeretném kisütni, a kérdésem az, hogy nem lesz ázott vagy furcsa ízű?(természetesen duplán paníroztam) köszi a válaszokat

2020. dec. 13. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte biztos, hogy ázott lesz. Mielőtt bepanírozod, alaposan töröld a halat szárazra papírtörlővel, és ha tudod, vedd a hűtődet magasabb fokozatra.
2020. dec. 13. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Süsd meg panírozás után!

Másnap reggel ha melegen akarod enni, tedd a mikróba, percek alatt átmelegszik.

2020. dec. 13. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is süsd ki most, az a biztos. Ha holnap nem mikróban, hanem sütőben vagy serpenyőben melegíted át, friss érzetet ad.
2020. dec. 13. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. dec. 13. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:

felejtsd el.

Készíts elő mindent a panírozáshoz, és kajálás előtt csináld meg. Addig maradjon nyersen a hal.

2021. jan. 12. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!