Íztelen lett a habart bableves és sok lett a tej,, tejföl, most mit tegyek?
20-as voltam. (Szeretnék még hozzászólni egy keveset.)
Nem értem hogy miért kell egyből egymás torkának esni, amikor valaki föltesz normálisan egy kérdést és ahelyett hogy szép, kultúrált és szintén normális választ kapna, egyből polgárháború robban ki? Elvégre ez a GY.K. elsődleges funkciója, nem? Azaz hogy valaki kérdez és arra válaszolnak, nem pedig egymást marják az emberek. (Nem csoda hogy sokan emiatt nem szeretik használni ezt az oldalt.)
Minden esetre Tisztelt Kérdező, engem érdekelne hogy sikerült-e valamit kitörpölni időközben - ugyanis reggel lett föladva a kérdés, most meg már este - és azzal megmenteni a levest?
(Már amennyiben követed még ezek után a kérdésedet itt az oldalon.)
Köszönöm jól írod!
Tettem még bele babérlevelet,,nagyon kis borsot,,pirospaprikát, sót.
És hagymát vagdostam rá!
Jobb íze lett!
Felénk is raknak bele tejet, anélkül nem is az igazi ez a fajta bableves.
Egyébként ha tul sokat tettél bele, akkor azert izetlen, mert nagyon felhigult. Nem sok opció van olyankor már, én azt csinálnám, hogy nagyon takarekon lassan főzném fél vagy egy órát ugy elpárologna az extra folyadék.
Egyébként a tej témáról csak annyit, hogy csak gondolkozzatok el azon, hogy sok ételbe meg megy tejszin süriteskent, az ugyanaz. Csak itt a teljes tej kerül bele és nincs plusz folyadék.
Sajnos idekerült az az emberke, aki szerint minden ételt csak egyetlen egy - a szerinte helyes, általa ismert - módon lehet elkészíteni, válatozatokról még életében nem hallott, de mindenhol elkezd ezen veszekedni mindenkivel, aki kicsit is másképp föz, mint ahogy ö elképzeli.
Sajnálom, hogy még nem tiltották ki, nagyon idegesítö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!