A rántott pipi husi tarhonyával is jó szerintetek?🍗
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 12:14
1/16 anonim válasza:
Mindent meg lehet enni mindennel, ami ehető és emészthető, tehát igen, fogyasztható, más kérdés, hogy nem illik össze ez a kettő. A tarhonyához, ahogy a nokedlihez és a dödölléhez is valami szaftos-zaftos hús dukálna. De mégegyszer mondom, mindent meg lehet enni, ami emészthető.
2/16 anonim válasza:
Nem igazán. Inkább pörköltfélékhez való, leginkább marhapörkölthöz.
4/16 anonim válasza:
Száraz. Tejfölös uborkasalátát, vegyes vágott savanyúságot vagy hasonlót kellene minimum mellé rakni, hogy ez így ne legyen gáz
5/16 anonim válasza:
Rántott mellé én valami egészséges zöldsalátát adnék, esetleg savanyút, mert a rántott csirke bundája, meg a tarhonya is gabona alapú, szóval eléggé egynemű a menü.
6/16 anonim válasza:
rántott hús mellé tarhonya - ez olyan, mintha estélyi ruhához tornacipőt húznál fel... :-DDD
Nem való hozzá.
Persze meg lehet enni, nem kétséges.
De ....
7/16 anonim válasza:
Vaagy csinálj lecsós tarhonyát, azzal még meg is enném.
8/16 anonim válasza:
Más nincs otthon hogy a tarhonya került szóba?
9/16 anonim válasza:
Jobb a tarhonya azért hozzá, mint a többi tészta magában csupaszon. Eleve lehet jól fűszerezni.
Egyébként tényleg száraz a kettő együtt, de én pont azt szeretem. Én sem gondoltam volna rá automatikusan, de egyszer anyósom pont így csinálta, igaz rántott karaj volt és ahhoz kínált tarhonyát. Egy jó kis savanyússággal simán lemegy így is.
Általánosságban viszont tejfölös-majonézes saláta, törtkrumpli, rizs megy a rántott cuccok mellé.
10/16 anonim válasza:
Tarhonya nem passzol de ízlések és pofonok.Ettől függetlenül biztos finom lett és az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!