Nem sikerült jól a rántott hús? Van esélyem sütőben feljavítani, vagy van más módszer?
Nehezen elképzelhető, hogy a 170-180 fokos zsiradékkal közvetlenül érintkező 1-1,5 mm vastagságú panír nem sült át, de alatta , a panír által védve, a 3-4 mm hús, plusz az x vastagságú töltelék szépen átsült.
Mondjuk van az a varázsgomba mennyiség, amitől el tudnék képzelni egy ilyet, de attól az még elég messze állna a valóságtól.
Ha a panír kívül átsült, akkor "belül" is.
Vagy most nem tudom, mit jelent az, hogy belül...
Panírral töltötted meg a húst?
Ebben az egy esetben fordulhat elő, hogy a hús megsült, és belül a panír nem.
Ha látványos amiről beszélsz, dobhantnál egy képet. (képfeltöltő progrival) mert ez így erősen sántít.
3-mas vagyok.
Képzelj el egy rántott sajtot.
Mondjuk 20 másodperc alatt sül meg rajta a panír.
Egy töltött húst, ahhoz, hogy átsüljön, alakjától, fajtájától, minőségétől, kloffolástól függően 5-8 percig kell sütni. (Vagy ha ennél tovább, azt már érdemes kisebbekben megcsinálni)
Hogy nem tud átsülni ennyi idő alatt a panír?
Á.... gondolok valamire... (3-4-7 vagyok)
Lesz kép? Mivel van töltve? Nagyon sercegett sütés közben?
Ja, várjál, idő közben le lett pontozva az első válaszom, sajnálom, de így már nincs kedvem tovább válaszolni.
Pedig úgy 99%-ban sejtem a probléma gyökerét, meg a megoldást is...
Ha érdekel, küldj képet privátban, ez a lepontozgatós szint nem az én kaliberem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!