Házilag szeretnék sajtot készíteni, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Trappista jellegűt,karaván jellegűt,stb2008. dec. 16. 20:59
21/28 anonim válasza:
Elkeszult a hazi sajt tegnap este ota?
22/28 anonim válasza:
A műanyag formába pelenkástól rakod? Másnapig hűtőben tartod, vagy nem? Bocsi, de nagyon fölizgatott a sajtod, én is megszeretném csinálni.
23/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok,én tettem fel ezt a kérdést.Köszi a recept írójának és a többiek kérdései na meg a válaszaik is segítségemre vannak.Köszönöm!
2008. dec. 17. 14:01
24/28 anonim válasza:
Elkészítettem, vagyis tegnap forraltam, és ma is, mert elaludtam. Addig finomnak tűnt, ameddig nem tettem bele a vajat. :S Azóta fura íze van, pedig nem volt romlott vagy ilyesmi. Remélem nem lesz vajas íze. Amúgy jónak tűnik, egybeáll már most, szóval ki lehet próbálni. Ja, és bolti tej, bolti túró... Lehet a vaj nem kell bele...
25/28 anonim válasza:
Ugyes vagy, en is megcsinalom, es tettel bele foghagymat is?
26/28 anonim válasza:
Tettem bizony és sót is! De még akkor amikor állt a forralás után. Majd mondd milyen lett! :-)
28/28 anonim válasza:
Hát, összeállt szépen, finom is, de nem kell bele a margarin vagy vaj! Amig nem tettem bele finibb volt, sajtosabb vagy milyen... Kösz areceptet első! :-)
Ja és nem akart átszűrődni a rongyon, így apró lyukú rendes szűrőn tettem, még ott is alig ment át a lötyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!