Házilag szeretnék sajtot készíteni, lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Trappista jellegűt,karaván jellegűt,stb2008. dec. 16. 20:59
11/28 anonim válasza:
Első vagyok.
Én speciel bolti tejből szoktam, de háziból biztosan jobb.
Azért nem jó a szűrő, mert azon nagyon sok hasznos anyag átmegy. Én erre a célra tartok egy textilpelenkát.
12/28 anonim válasza:
Köszi. És mennyi idő alatt csöpög le? Nagyon izgatott vagyok, mert párszor ettem ilyen sajtot és azóta vágyom rá :-)
13/28 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Igen, ami fennmarad az anyagon, azt kell formába tenni. Forma akármi lehet, én egy kerek műanyag tál aljába szoktam tenni.
14/28 anonim válasza:
Na, mar ertem en is, akkor azert nem jo a szuro, mert azon atmenne a finomsag. Kivancsi leszek milyen lesz az allaga! De milyen formaba kell onteni?
En is kiprobalom. Kulonben mennyi lesz belole?
15/28 anonim válasza:
Nekem fél kg túróm van itthon, úgyhogy fél adagot készítek. Holnapután már tudni fogom milyen és leírom. Amúgy most a válaszoló, hogy műanyag tálba teszi. Hu, remélem sikerül. Fokhagymásra csinálom.
16/28 anonim válasza:
Kerek muanyag tal a forma. Most latom csak, mert mar ugy megkostolnam en is. Es meddig all el, nem romlik meg, vagy fincsi es elfogy hamar?
17/28 anonim válasza:
Megint én... Szóval ennek az állaga olyan kissé morzsolódó lesz, igaz?
18/28 anonim válasza:
De mivel csinalod, szurovel, vagy kerestel suru ruhaanyagot?
19/28 anonim válasza:
Én? :-) Ruhával, vagyis egy lepedőn fogom leszűrni az értékes anyagok miatt. Csak azt nem tudom mennyi időt kell csöpögni hagyni...
20/28 anonim válasza:
túrónak is zsírosnak kell lennie, vagy Jó a zsírszegény is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!