Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsamell felhasználása...

Kacsamell felhasználása mennyiben másabb a csirkemellnél?

Figyelt kérdés
Próbáltam úgy elkészíteni, mint a csirkemellet, de az eredmény elmaradt a vártnál.
2022. febr. 13. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Sokban, mivel vörös hús. Nem lehet úgy készíteni, mint a csirkemellet, mert sz@rrá szárad.
2022. febr. 13. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Uhh, hát be kell irdalni, ha bőrös, serpenyőben megsütni mindkét oldalát. 3-5 perc oldalanként, és mehet a sütőbe. Vannak fent receptek a neten, válogass kedvedre. A fűszerezésére is adnak tippeket. Finom lesz, de tényleg nem lehet ugyanúgy, mint a csirkemellet.
2022. febr. 13. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kacsamell nem jó rántani, pörköltnek, ragunak. Igazából úgy kell elkészíteni, ahogy a #2-es írja.
2022. febr. 13. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen más!

Számtalan blogon le van írva a tuti készítesi mód, keress rá hogy rozé kacsamell. Nem bonyolult, de más mint a csmell.

2022. febr. 13. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
#3: 👍👍👍
2022. febr. 13. 19:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Szecsuáni szósszal próbáltam, de nem jött be. Rántani is próbáltam, nekem ízlett, persze nem csirkemell.

"Uhh, hát be kell irdalni, ha bőrös, serpenyőben megsütni mindkét oldalát." Leginkább így készítettem, szerettem volna színesíteni a palettát. Tavaly túltermelés sikerült kacsából, így indokolt az új ötletek felkutatása.

2022. febr. 13. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!