SOS! Ma vettem csirkemell filét és most látom ahogy felhasználnám, hogy az egyik elég sárga színű, felhasználhatom, vagy dobjam ki? Nem büdös!
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 13:40
1/7 anonim válasza:
Ha nem büdös, gusztustalan nyálkás, és a lejárati idő is stimmel (vagyis azon belül vagy), akkor én nem dobnám ki.
Üdv!
2/7 anonim válasza:
Ha nem büdös, nyugodtan használd fel. Mivel több filét vettél, így nem egy csirkéből van. Lehet hogy más táppal etették a "sárga mellűt". Az igazi tanyasi csirkének amúgy is sárgásabb a húsa alapból.
3/7 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be, hogy más tápot vagy több kukoricát kapott, azért sárgább.
4/7 anonim válasza:
Hová fajult a világ:)))))))))Ha sárga csirkehúst látunk, már ki akarjuk dobni.Pedig az lenne a természetes.
Nehogy kidobd, ritka példányt fogtál ki. Örülj neki.
5/7 anonim válasza:
az a normális, a kukoricás csirkemell.
6/7 anonim válasza:
Vagy éppen már egyszer le volt fagyasztva, és a sárga részt megcsípte a fagy,mert nem volt jól becsomagolva!
Persze ettől még jó,nyugodtan készítsd el!
A valóban romlott nyers húst, azonnal kiszúrja az emberek többsége!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Egyébként kezdő háziasszony vagyok,szóval nem az a tipus aki 20éve főz,hogy tudjam milyennek kell lenni.
2011. márc. 17. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!