Ricsi74zhf kérdése:
Csirkemellet fagyasztás utáni kiolvasztásnál szabad-e pácba rakni aznapi felhasználással hűtőbe rakva?
Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 03:09
1/3 anonim válasza:
Kiolvasztás után persze hogy lehet pácolni. De a pác úgy ér valamit ha több napig benne van.
2/3 anonim válasza:
Nem vadhúsról van szó,hanem csirkemellről. Nyugodtan pácold be, már néhány óra alatt is felszívja a pácot és jó íze lesz.
3/3 anonim válasza:
Söt, a legjobb, ha a fagyos csirkemellet teszed a pa´cba és abban engeded ki, így jobban beveszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!