Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet fagyasztás utáni...

Ricsi74zhf kérdése:

Csirkemellet fagyasztás utáni kiolvasztásnál szabad-e pácba rakni aznapi felhasználással hűtőbe rakva?

Figyelt kérdés
2018. febr. 11. 03:09
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Kiolvasztás után persze hogy lehet pácolni. De a pác úgy ér valamit ha több napig benne van.
2018. febr. 11. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vadhúsról van szó,hanem csirkemellről. Nyugodtan pácold be, már néhány óra alatt is felszívja a pácot és jó íze lesz.
2018. febr. 11. 06:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Söt, a legjobb, ha a fagyos csirkemellet teszed a pa´cba és abban engeded ki, így jobban beveszi
2018. febr. 11. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!