Levest szabad újból behabarni?
Tárkonyos csirkeragulevest főztem tegnap, ízre nagyon jó, de én kicsit sűrűbbre szerettem volna, és sajnos mára sem sűrűsödött be. Ártok azzal, ha újraforralom, és behabarom megint?
Ha számít, az egyik felét fagyasztani szeretném/szerettem volna.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet új habarással sűrűbbre varázsolni.
Velem- és gondolom mással is- előfordult már, hogy egy leves vagy főzelék túl hígra sikerült, és , akkor nincs mese még egy rántást/habarást kell készíteni és a probléma megoldva.
Az a felét, amelyiket le szeretnéd fagyasztani, azt ráérsz majd az újbóli felhasználáskor besüríteni.
Huh, köszönöm a válaszokat, amit 5-ös írt, az eszembe se jutott - pedig tök logikus. Akkor ezt fogom tenni, amit mostanában megeszünk, azt újrahabarom, saját levével stb., a fagyasztottat meg majd akkor, amikor tálalom.
Köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!