Mi a különbség a fondan és a marcipán közt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 16:47
1/2 anonim válasza:
A fondant egyszerű cukormáz, sűrű cukoroldat felfőzésével készítik.
A marcipán (a valódi) pedig darált mandula és porcukor összegyúrva. Ezt nem főzik, a mandula olajaiban elkeveredik/eloldódik a cukor és ettől lesz massza jellege.
2/2 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van, amúgy azon kívül, hogy mindkettő édes és cukor van benne, nem sok hasonlóságot látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!