Mikor sózzátok a káposztát?
Figyelt kérdés
Pl. párolt káposzta, vagy káposztasaláta készítésénél mi a jobb: megsózni és rövid idő után leönteni a kieresztett levét, vagy rögtön elkészíteni és közben sózni az ételt?2022. jan. 12. 16:35
1/2 anonim válasza:
Felvágás után, az edényben sózom. Soha nem öntöm le a levét, de nem is lesz eget rengető mennyiség.
A dinsztelt káposzta ebben párolódik, káposztasalátánál meg ezt ízesítem.
2/2 anonim válasza:
Káposztasalátánál elkészítés előtt 2 órával besózom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!