Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor sózzátok a káposztát?

Mikor sózzátok a káposztát?

Figyelt kérdés
Pl. párolt káposzta, vagy káposztasaláta készítésénél mi a jobb: megsózni és rövid idő után leönteni a kieresztett levét, vagy rögtön elkészíteni és közben sózni az ételt?
2022. jan. 12. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
84%

Felvágás után, az edényben sózom. Soha nem öntöm le a levét, de nem is lesz eget rengető mennyiség.

A dinsztelt káposzta ebben párolódik, káposztasalátánál meg ezt ízesítem.

2022. jan. 12. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Káposztasalátánál elkészítés előtt 2 órával besózom
2022. jan. 12. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!