Ki mivel ízesiti a rizst? :O kipróbálnék valami jót
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 09:11
21/33 anonim válasza:
Bocsánat 10:05-nél. 18. voltam
23/33 anonim válasza:
24/33 anonim válasza:
25/33 anonim válasza:
Wow, #24. Ez a recept remekül hangzik. Mondd csak, mennyire lesz egzotikus az íze? Vagy hogy is fogalmazzak, van amelyik fűszer dominál így benne? Vagy komplexen lesz "indiai" ízű?
26/33 anonim válasza:
25, szerintem teljesen befogadható, különleges, de nem extrém. Sok ázsiai konyha szereti az angol "fragrant", illatos, aromás szót használni az ételeikre, erre ez nagyon áll.
Citromosság persze a citromlé adagolásán múlik, a többi fűszer az általános köményes-kurkumás indiai ízvilágból ad hozzá. Fontos a pergősség, a basmati használata kötelező.
Dhallal, mogyoróval, kesudióval felturbózva akár egytálételnek is megállja a helyét, én nem csípős curryk mellé szoktam készíteni. Vajas csirkével isteni.
27/33 anonim válasza:
A pasis receptem a következő:
2dl rizs
4,5dl víz
2 evőkanál étolaj
1 mokkás kanál só
8-10 centiméteres csík tubusos vöröshagyma krémből.
Üvegtálban , mikróban. Még keverni sem kell.
Csak beteszed és kiveszed, amikor kész.
Szeretem, ha ragacsos lesz a rizs.
28/33 anonim válasza:
Ja, az kimaradt, hogy legalább dupla magasságú üvegtál kell.
29/33 anonim válasza:
30/33 A kérdező kommentje:
Lecsósan csináltam meg végülis :D
2022. jan. 12. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!