A brie sajt hasonló mint a camembert? A trappista/gouda/edámi sajton kívül kipróbálnék újakat ami nem olyan vad savanyú büdös ízű illatú. Ajánlanátok egy párat ami nem kemény sajt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 13:48
2/12 anonim válasza:
Mi számodra a büdös...?
A pálpusztai a határkő, vagy alacsonyabban van a tűréshatárod? :)
3/12 anonim válasza:
Igen, hasonló.
Én szeretem nagyon a manchegot is. Finom, jellegzetes, de nem büdös.
5/12 anonim válasza:
Vannak fokozatok, egy Tihany Camambert a semmi kategória, ha egy érett francia márkát kóstolnál, az nem ilyen enyhe ízű. Neked mozzarellát, akár füstölve ajánlanék. A márvány, vagy kecske sajt is megérhet egy próbát.
6/12 anonim válasza:
Cheddar
Olasz kemény sajtok bár ezek magukban kicsit erős ízűek.
7/12 anonim válasza:
A brie nekem finomabb mint a camembert.
Ettem Franciaországban olyan camembert, ami annyira büdös és gusztustalan volt, hogy kidobtam.
A magyar camamberek szűz lányok ahhoz képest.
8/12 anonim válasza:
A Reblochon is nagyon finom, rúzzsal érlelt, aromásabb mint a brie v. camembert.
9/12 anonim válasza:
A magyar camembert inkább olyan ízre mint egy olcsóbb brie
10/12 A kérdező kommentje:
okés, köszi a tippeket :)
A camemberttel az a bajom, hogy íztelen.
2020. okt. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!