Ki mivel ízesiti a rizst? :O kipróbálnék valami jót
Delikáttal, sóval, borssal.
Vagy mire gondolsz. Szószra?
Só, bors, szerecsendió, petrezselyemzöld. Alapvetően egyszerűen szeretem.
Néha teszek bele cukorborsót, spárgát, szárított paradicsomot. De ugye, attól függ, hogy mihez esszük.
Ha köretnek csinálod, akkor simán só-bors-hagyma-fokhagyma.
ÉN nem értek egyet azzal, hogy ilyen műanyag ízesítőket kéne belerakni. (vegeta, leveskocka, por, stb.)
Ha viszont főételnek csinálod - pl. rizseshús, rizottó, stb. - akkor meg eleve ott a hús vagy zöldség szaftja/leve, ami megadja az ízét.
Ha mindenbe vegetát használsz, minden ételednek ugyanaz lesz az íze...
9: Akkor lehet, hogy rizs helyett egy mártást kéne készíteni köretnek :)
Nekem egyébként nagyon tetszik a kirántott rizsgolyó. De az nem szaftos. De lehet szaftba tunkolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!