A dangót lehet sima lisztből csinálni vagy muszáj rizslitnek lennie?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud receptet is az tudna küldeni egyet.
Előre is köszönöm
2022. jan. 7. 14:05
1/1 anonim válasza:
Mivel a japánok kifejezetten rizslisztből csinálják - elég körülményes lenne "átdolgozni" búzalisztre. Teljesen máshogy viselkedik, nem fogod megkapni a kívánt eredményt.
Amúgy gugli első találat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!