1 gáztepsi zserbóra mennyi csokit olvasszak? Illetve mennyit? Sima tejcsoki jó ?
Figyelt kérdés
Tippeket is szivesen fogadok hogy lesz jó állagú a csoki nem mindig sikerül2021. dec. 16. 13:55
1/5 anonim válasza:
Két tábla 20dkg elég.
Két esőkabát olajat tegyél hozzá és vízgőz fölött olvasod fel.
Szoktam mikróban is 50%-on sűrűn nézve meg ne égjen.
Fele tej másik fele ét,én így szoktam.
2/5 anonim válasza:
Evőkanál* nyilván csak kijavított a telefon 😄
3/5 anonim válasza:
Én étcsokit szoktam (nem ét bevonó masszát, hanem rendes étcsokoládét).
1 gáztepsi méretű zserbóra 15 dkg étcsoki + 6 dkg vaj/margarin, ezeket olvasztom össze gőz felett. Nem kell forralni, amikor homogén, akkor már lehet is szétteríteni a süti tetején. Hamar megdermed a süti tetején, szépen szeletelhető.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. dec. 16. 14:27
5/5 anonim válasza:
Első, ez a hónap topkommentje lett így! 2 esőkabátnyi olaj :D
Kérdező, étcsokival szokták csinálni. És a többség jobban szereti a minőségi étcsokoládét, mint a tortabevonót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!