Mikor tegyem a mozzarellát a paradicsomos tésztába? A végén vagy olvasszam bele?
Figyelt kérdés
2020. szept. 16. 11:04
1/5 anonim válasza:
Én össze szoktam tépni és mikor kiszedem adagonként rakom a tetejére.
2/5 anonim válasza:
Kifőtt tészta?
Szerintem is tálalásnál... Másképp beleolvad, és felismerhetetlen lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Olivabogyóval meg lehet bolondítani?
2020. szept. 16. 11:33
5/5 anonim válasza:
Frissen jó rátépkedni, másképp egy olvadt, nyúlós valamit kapsz. Az olívabogyó egyéni döntés, de én biztos nem tenném rá, az olasz fogások többségének az egyszerűség a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!