Sült kacsa vagy a csirke jobb?
A kacsát jobban szeretem, meg mivel egy erőteljesebb "barna húsú" szárnyas (így hívják) ezért több fűszert, több íz anyagot is elbír, ezért erőteljesebben ízesíthető, amit én jobban szeretek.
De őszintén szólva, annyival azért nem jobb, mint amennyivel drágább, bár ez nyilván pénztárca függő.
Sok benne a csont, ahhoz képes kevés a hús, meg ami van, az is zsíros.
Ami nem baj, jobb egy zsírosabb húst sütni, mint egy szárazat, csak éppen sütés közben ha kisül a zsírja, elég sokat veszít a súlyából, magyarul nagyon összemegy.
Mondjuk ha nézek egy kacsacombot, ha én azt kicsontoznám, meg levonom a zsírt ami amúgy is kisül, akkor a húsnak kijönne a kilós ára vagy 6000 ft-ra!
Na, hát nekem ennyivel azért nem jobb, mint a csirke. Ennyiért lazac filét veszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!