Lasagnét könnyű elrontani, vagy bárki el tudja készíteni?
Figyelt kérdés
Illetve darált pulykahúsból is jó, vagy jobb a zsírosabb sertés?2021. dec. 16. 17:52
1/1 anonim válasza:
Csak elrontani nehéz, elkészíteni nem:)
A helyedben vagy sertést használnék vagy ami még jobb, az a marha, esetleg a kettö vegyesen, a pulyka szerintem nem illik bele.
Egyébként csinálsz egy bolognai mártást, egy besamelt, veszel lasagne tészta lapokat, meg lereszelsz egy csomó (SOK) sajtot, vegyesen a legjobb, de trappistát ne használj hozzá, az nem sajt.
Egy jénai alját kicsit megolajozod, beleteszel pár ek besamelt, rá a tésztalapok egy részét, erre a bolognai mártást, besamelt és megint tésztát - ezt addig folytatod, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejére besamelt tegyél meg a sajtot, és süsd meg. (tehetsz közben is a besamel-rétegkre sajtot, ha akarsz, de nem fontos)
Szóval ilyen egyszerü, nyugodtan próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!