Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajtöveknél a lenövés...

A hajtöveknél a lenövés kiszőkítését könnyű elrontani otthon, magadnak?

Figyelt kérdés
Szőke szeretnék lenni, most barna vagyok, a teljes hajamat mindenképpen profi fodrászra bíznám, csak nem szeretnék 1,5 havonta visszamenni tőfestésre (szőkítésre), így azt magamnak csinálnám. Rengeteg videót néztem már róla, és elméletben tudom, hogy hogy kell, de félek, hogy elrontanám. Van aki magának csinálja, és ugyanolyan szép, mintha fodrász csinálná?

2020. júl. 12. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Csináltass balayage festést és akkor nem kell havonta járnod fodrászhoz csak mondjuk 3-6 havonta és a tövét nem festik. Nekem is igy van befestve a hajam.
2020. júl. 12. 11:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából színes hajat szeretnék, nem szőkét, az csak az alapja lenne. Ennek ellenére is gondolkoztam a balayage-on, de arra jutottam, hogy színes hajjal az nem tetszik, úgyhogy bármennyire macerás is, az egészet szeretném kiszőkíttetni.
2020. júl. 12. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt viszont úgy nem fogod tudni megoldani hogy egyforma színű legyen a töve mint a hossza. Tehát a fodrász nyilván más anyagokkal dolgozik, ő keveri ki a színt, te nem tudnál pont ugyanolyan színt csinálni. A szokitessel amúgy sem kéne kísérletezni otthon mert leégetheted a hajad.
2020. júl. 12. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!