Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri az egész hajamat festeni?

Megéri az egész hajamat festeni?

Figyelt kérdés

Régóta szeretném befesteni a hajamat, de félek, hogy mi lesz, ha egyszer elkezd lenőni, és esetleg nem szeretném újrafesteni. Nem hiszem, hogy jól nézne ki, ha úgy várnám meg, hogy teljesen lenőjön, de akkor a másik megoldás, hogy visszafestem az eredeti hajszínemre, az viszont nagyon roncsolja a hajat.

Mit kéne csinálnom? Emiatt nem merem megtenni évek óta. Arra is gondoltam, hogy balayage vagy ombre technikával kéne közel a tövéhez, és akkor nem olyan vészes a lenövés...

2020. febr. 27. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálj inkább hajszínezőt, az fokozatosan kopik ki a hajból, és egy idő után teljesen eltűnik
2020. febr. 27. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
A megoldás, hogy eldöntöd, mit szeretnél jobban.
2020. febr. 28. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
van direkt "lenövéses hajfestés" mikor eleve hagynak egy kis lenövést, de szépnek hat, azt elég 2 havonta festetni. Nekem is olyan van. Eredetileg barna vagyok és világos szőkére van festve
2020. febr. 28. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Balayage az amit nem kell allandoan festeni, csak 3-6 havonta, mert nem tovig festig hanem lejjebb csak osszedolgozzak az atmenetet.

Viszont nem tudom Budapesten hol csinalnak meg rendesen.

2020. febr. 28. 23:29
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ne fessd be vagy talán még a hajszínező. Felesleges tönkre tenni mindenkinek jobban áll az eredeti másrészt meg eléggé hullik a haj eleve elég sok mindenkinek a festékkel még jobban. Te döntésed. Én a helyedbe hagynám.
2020. márc. 2. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább balayage/ombre technikát próbáld ki azzal a színnel, amit szeretnél. Az tényleg gyönyörű átmenetes, ha jól meg van csinálva, és ha nő le akkor sem csúnya. Nekem balayage van, direkt azért, mert szőkíteni szerettem volna a világosbarna hajam, de az egészet nem akartam és engem idegesítene is a lenövés.
2020. márc. 3. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!