Csicseriborsóliszt használata?
Már a legelején ezt tanácsoltam neki...
Még búzalisztek között is lehet hatalmas különbség, akár nedvességfelvétel, akár kelesztés, vagy egyebek tekintetében...
De a csicseri nem gabonaféle - nem is való normál lisztes dolgok készítéséhez.
Csinalj belole hummuszt ... keszitesz egy suru besamelt, adsz hozza egy kis olivat, citromlevet, tahinit (orolt szezam) - es mar kesz is.
Nokedlihez is hasznalhatod.
Csicseriborso glutenmentes ... ami azt jelenti, hogy nincs benne az az anyag, amitol a csicseriborsolisztbol keszult dolgok osszeallnanak ... csak akkor tudod hasznalni, ha a gluten hianyat valami hasonloval helyettesited ami karaktert ad a tesztanak.
Maga a csicseriborsóliszt 100% csicseriborsóliszt.
Kötve hiszem, hogy a tészta összeáll magától, nulla hozzáadott egyéb anyagoktól... MIn. víz kell bele - és akkor már mindjárt nem 100%.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!