Csicseriborsóliszt használata?
Figyelt kérdés
Hogyan helyettesitsem a sima feher lisztet vele? Tobbet, ill. kevesebbet adjak az adott recepthez? 😁 esetleg ugyanannyit?2021. dec. 10. 19:26
1/19 anonim válasza:
mibe akarod tenni?
én magában nem használnám, csináltam már csicserilepényt, elég erőteljes íze volt
2/19 anonim válasza:
Más tulajdonságai vannak, mint a normál búzalisztnek...
Nézz inkább konkrét receptet, ami eleve erre van kitalálva.
4/19 A kérdező kommentje:
Koszi! :) igazabol engem konkretan az erdekelne, h egy adott receptben hogyan viselkedik pl a sima buzaliszt helyett. Tobb nedvesseget vesz-e fel, stb.
2021. dec. 10. 19:49
5/19 anonim válasza:
Szerintem nem való "normál" receptekhez.
Ki kell amúgy kísérletezned, ha ragaszkodsz a hagoymányos receptekhez, és csak a lisztet akarod lecserélni.
6/19 anonim válasza:
szerintem több vizet vesz fel, de próbáld ki vmivel aminek ismered az állagát. de még mindig nem kísérleteznék vele így 😁
7/19 A kérdező kommentje:
Hogy?
2021. dec. 10. 20:14
8/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent koszi a valaszokat!
2021. dec. 10. 20:14
9/19 anonim válasza:
hogyhogy hogy? hát ha pl. piskótát sutnél vele, azt ismered hogy fehér liszttel milyen az állaga, ahhoz hasonlora csináld ezzel is. vagy pl. a palacsintatészta állagát ismered, olyasmit keverj ki csicsiliszttel is... de tömény ez a liszt, ezért sem ajánlanám
10/19 anonim válasza:
Ezzel a liszttel nem lehet helyettesiteni a a buzalisztet mindenben, egyszeruen nem mukodik.
Kulon recepteket nezz hozza inkabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!