Mirelit kelt tésztával kapcsolatban tapasztalat?
Nem olyan, mint a házi.
De végszükség esetén néha-néha elmegy.
Halvány árnyéka a házilag készültnek!
NEm olyan bonyolult ám otthon megcsinálni, érdemes próbálkozni.
Ha jó minöséget veszel, akkor semmi gond vele.
De az is megoldás lehet, hogy te magad készíted el dumpla vagy háromszoros adagban és a többletet lefagyasztod (egy adag egy csomagban), akkor garantáltan olyan lesz, amit te szoktál, és még sem lesz annyi munka vele.
jobb ha saját. én megkelesztem, megformázom (pl ha kakaós cisga akkor megcsinálom a csigákat). í]y fagyasztom és hideg sütőben sütöm. egyszer kell megcsinálni és utána ráadásul annyit sütök ki amennyi elfogy. a hideg sütővel együtt meg szép lassan felmelegszik. kiflik, zsemék ugyanígy készülnek nálam
nem, a bolti kelt tészta fel sem ér a házihoz kpest. de aki émg nem evett házit, annak finom és észre sem veszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!