Nincs hűtőm, mit főzzek?
Nem hozták ki a hűtőmet, ezért olyan kaja ötletek kellenének, amik bírják a 20 fokot.
Sütnék pogácsát vagy valamit, de csak literes tejet árulnak.. mit csináljak a maradék 9 decivel?
Tojásból is 10 a legkevesebb. Semmi ötletem már, 2 hete szenvedek itt, a tetű bolt meg csak hiteget!!!
Rántotta kolbásszal vagy szalonnával
Omlett szinten így
Tej nem fog tönkre menni ha tartós tej hisz nem mind van hűtőben tárolva a boltban sem
Sütit is süthetsz
Lecsó is jó csak annyit főzz ami gyorsan elfogy és raksz bele tojást,kolbászt
Vettem egy Dr. Oetker pizzát is így hirtelen, egyből jobban megy a gondolkodás! A szalonna reggeli a zöldséggel, jó húsos császárt kaptam! :) 8 tojásból fasírt lesz ebédre (4 főtt és 4 rántotta van begyúrva, bors, kakukkfű, kömény a fő fűszer benne), 2-t pedig elhasználok sütinek. Kelt tésztából paprikás csiga lesz! Mivel bele is kell és locsolni is, így elfogy majd egy liter tej!
Ez a terv. Aztán lehet holnap is veszek egy mirelit pizzát, de most még lelkes vagyok!
Zöldséges tészta, de csak amennyi elfogy.
Tojásod rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!