Nincs hűtőm, mit főzzek?
Figyelt kérdés
Nem hozták ki a hűtőmet, ezért olyan kaja ötletek kellenének, amik bírják a 20 fokot.
Sütnék pogácsát vagy valamit, de csak literes tejet árulnak.. mit csináljak a maradék 9 decivel?
Tojásból is 10 a legkevesebb. Semmi ötletem már, 2 hete szenvedek itt, a tetű bolt meg csak hiteget!!!
2021. nov. 26. 17:27
1/29 anonim válasza:
Nincs se ablakod, se teraszod?
Kint 0-5 fok között van a hőmérséklet....
4/29 A kérdező kommentje:
Nincs terasz, se pince. A párkány kifelé lejt, 1 tejfölnek már annyi..
2021. nov. 26. 17:37
5/29 A kérdező kommentje:
Új helyre költöztem. A szomszéd szemmel vert már azért is, mert a lábtörlőjére léptem, elő se jön. Minden nap valami keveset csinálok, ami azonnal elfogy, de már semmi ötletem. Jó lenne nem járkálni boltba legalább a hétvégén! Elvileg szerdán lesz hűtőm.
2021. nov. 26. 17:41
6/29 anonim válasza:
sok évvel ezelőtt a BME koleszban laktam... A nejlonszatyrokat simán kilógattuk az ablakon télen, egy madzaggal az ablak benti ablakán rögzíteni tudod!
7/29 anonim válasza:
ablak benti OLDALÁN
bocsi, elküldtem visszaolvasás nlékül...
8/29 A kérdező kommentje:
És nem volt abból baj, hogy éjjel megfagy majd felolvad és 12-14 fokig melegszik az étel?
2021. nov. 26. 17:47
9/29 anonim válasza:
1) nem fagy meg éjjel - egyelőre csak talajmenti fagyok lehetnek
2) napközben meg 5-6 fok volt
10/29 anonim válasza:
Füstölt/sózott áruval nem tudsz dolgozni a konyhában? Sonka, szalonna, kolbász stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!