Linzer, ennek ízesített, vagy lisztmentes változatai. Torta alapnak is tökéletes, akkor tegyél bele tojást, hogy puha legyen. Mousse típusú torták, ahol egy lapot sütsz és arra egy vagy többfelé krémet, vagy mousse-t rétegezel. Habrolo, égetett fánk
2021. nov. 23. 12:31
6/18 A kérdező kommentje:
5. A Linzer is a macerás kategória szerintem. Nem vagyok nagyon profi a sütése én plusz reggel jövök haza műszakból karàcsonykor.
2021. nov. 23. 12:36
7/18 anonim válasza:
A linzer kemény három összetevős süti, olyan 5 perc alatt össze állítható, 10 perc alatt kiszaggatod, kb annyi idő alatt meg is sütöd. De ha ilyen a hozzáállásod, inkább rendelj valamit.
2021. nov. 23. 12:50
8/18 A kérdező kommentje:
7 Volt olyan amikor már készítettem linzert, nagyon nem 10 perces volt.
A sütés több részletben, megtölteni stb. Igen fogok rendelni is hidegtálat. De a sütit magam szeretném megoldani.
2021. nov. 23. 12:54
9/18 anonim válasza:
Miért nem nézed a neten a sütés nélküli süticsodákat? Millió van.
Nem feltétlenül kell megtölteni a linzert. Ha liszt helyett mogyorót, diót vagy mandulát használsz, mégis felesleges. Ha öntesz rá egy kis csokit, megintcsak felesleges. Igazan nem értem. Mit szeretnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!