Ennyire macerás és sokáig tart a császármorzsa?
Másodszor csináltam, most sem sikerült. :( A sütés annyira hosszadalmas volt, nagyon sokáig csak ragacsos massza, amikor kezdett szétjönni darabokra, akkor már 30 perce kavargattam és elfogyott a türelem, meg nem tudtam meddig süssem, aztán tiszta száraz morzsás lett. :((( Annyira mérges vagyok, nem lehetek ennyire béna!!!!
Ti szoktatok csinálni? Mi a titka?
Szia!
Én ezt a receptet készíttem el mindig és nagyon finom:)
190 ml tej
100 g liszt
40 g cukor
1 csomag van. cukor
4 tojnás
só
80 g vaj
Kb. 30 g porcukor
Elkészíttés:
A tojásokat válaszd szét.
A tojássárgát keverd össze a tejjel,cukrokkal,és a liszttel.csomó mentesre.
A tojás fehérjét verd kemény habbá egy csipet sóval.Majd ezt forgasd bele a tojássárgába.Ekkor mehet bele ki mit szeret:mazsola,meggy,stb De elhagyható.
Egy serpenyöbe olvazd meg a vajat(Ne ilyedj meg ennyi vaj kell,ez nem sok.Mert ez majd fel fogja szívni a massza!!!)Ha már forr tedd bele a masszát,majd 5 perc után fordisd meg(Ha aranybarna az alja)ÉS törd aprobb darabokra.Porcukorral szord meg vár egy két percet.Zárd el a gázt és már fogyasztható is.Jó étvágyat:)
Ez az eredeti Keiserschmarrn (császármorzsa)recept!Nagyon finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!