Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puncs szelet tetejére a mázt...

Puncs szelet tetejére a mázt hogy készítsem?

Figyelt kérdés
Ami van receptem mindig ragadós marad a teteje nem olyan mint a boltinak.
2021. nov. 21. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10


A marcipán mandula, cukor és kevés víz, nyújtani kell.


A fondán cukor,víz és ecet vagy citromsav, melegíteni kell.


A fondant a marcipán olcsó változata, cukor és víz, mandula nélkül, és nyújtani kell.

2021. nov. 23. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi ezt én sem tudtam hogy mi a különbség.
2021. nov. 23. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Mégis csak jól tudtam, hogy a fondant egy túltelített cukor oldat, amit "főzni" kell. 11-es nem mondja jól.

[link]

2021. nov. 23. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként szerintem a fondant az eredeti kifejezés, Írja is, hogy fondan-nak kell ejteni. Ebből eredhet a fondán kifejezés. Lehet, hogy ennek csak cukrász körökben van jelentősége. Az írások szerint a fondant , fondan , fondán szaval ugyanazt jelentik.
2021. nov. 23. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

14


11es vagyok és cukrász

2021. nov. 23. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!