A kocsonyába kell zöldség ha igen mennyi?
Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 19:24
1/23 anonim válasza:
Van aki tesz. Nem kell sok.
Én pl soha nem teszek bele
2/23 anonim válasza:
Felénk szoktak a mindenhol "kötelezö" hagyma-fokhagymán" kivül 2-3 nagyobb sárgarépát meg esetleg 1 petrezselyemgyökeret tenni bele (nagy fazéknyiba), a szine sokkal szebb lesz.
Anyósoméknál nem szokás, náluk csak a hagymafélék meg füszerek vannak benne.
3/23 anonim válasza:
Szerintem kell, nem is kevés. Nálunk a cupákot senki sem eszi meg, úgyhogy tálaláskor zöldség, és színhús van csak benne.
5/23 anonim válasza:
Van aki tesz bele, van aki pedig nem. Így azt sem lehet megmondani hogy pontosan mennyi kellene bele. Szerintem nézzél körül a youtube-n.
8/23 anonim válasza:
Mi teszünk. Ízlések és pofonok.
Ettem egyszer csak fokhagymásat, nagyon nem ízlett, meg se tudtam enni...
9/23 anonim válasza:
Sváb nagyapám még tett bele savanyú káposztát, lével együtt. Zalai szlovén dédim mindig azt tett bele ami éppen sok volt, ha répa akkor répát, de mindig apró darabokra vágta
10/23 anonim válasza:
Én még sosem főztem kocsonyát, de akiket ismerek, főznek bele zöldséget, mintha csak levest készítenének (hiszen tulajdonképpen pont azt készítenek..., ezért lesz hasonlóan jó íze a kocsonyának, mint egy jó húslevesnek), a végén pedig leszűrik, és általában csak a húst teszik bele a kocsonyának szánt tárolóba, de van, aki egy kevés zöldséget is. Nem véletlen, hogy a legtöbb recept is egy sor zöldséget ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!