Csapvízből főztök vagy ásványvizet használtok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 15:33
22/27 anonim válasza:
Ez már az elmebetegség kategóriája.
Csapvíz.
23/27 anonim válasza:
RO csapvízből. Felénk kemény a víz és érződik az ízén, ezért.
24/27 denibá válasza:
Én beruháztam egy beépített víztisztítóra, ami a csapvizet megszűri, a vegyszereket kiveszi és UV-val csírátlanítja a vizet. Ez messze van a desztillált víztől, de finom íze van. A sima csapvízből főzött tea zavaros, barna trutyi, a szűrt vízből főzött viszont gyönyörű, aranysárga és az íze is egészen más. Ugyanez igaz a levesekre is. A rengeteg pénz, amit ásványvizekre költöttem, 1-2 év alatt megtérül és még cipekedni sem kell. Az viszont igaz, hogy az évenkénti szűrőcsere nem olcsó.
25/27 qkker1 válasza:
Csakis kizárólag
Kona Nigari Water
amiből hajlandó vagyok főzni!
26/27 anonim válasza:
Én Fiji ásványvizet szoktam hozatni főzéshez. Vulkanikus íze lesz az ételnek .9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!