Csapvízből főztök vagy ásványvizet használtok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 15:33
11/27 anonim válasza:
Csapvízből. Viszont inni nem iszom meg, magában undorító íze van nálunk.
13/27 anonim válasza:
A víz összetétele nagy mértékben meghatározza a kaja ízét. Egyszer próbáljátok ki, milyen egy marhahúsleves csapvízből és milyen egy szűrt (pl brita) vízből főzve - hasonlítsátok össze!
Elárulom, hogy a szűrt vizes fog nyerni. Egy magas ásványi anyag tartalmú ásványvíztől kb ehetetlen lesz
Viszont
14/27 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést. Én teával szoktam. :D
15/27 anonim válasza:
Én desztillált vízzel szoktam, nincs benne semmi, gyógyszermaradvány és klórmész se!
Kajának is jobb íze van!
16/27 anonim válasza:
Ha valódi desztillált vízből főzöd, nálad többe kerül a víz, mint a hús :-)
18/27 anonim válasza:
"Ha valódi desztillált vízből főzöd, nálad többe kerül a víz, mint a hús :-)"
Az étterem mégtöbbe kerül :)
19/27 anonim válasza:
Egyébként sem értem miről beszélsz, kémiaórán nálad nem volt vízdesztillátor? Ékegyszerű szerkezet!
20/27 anonim válasza:
De hívhatom pálinkafőzőnek is, vidéken úgy mondják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!