A nagyipari kínai wok-konyhákon miért van víz a tűz és a tál körül?
Figyelt kérdés
Szinte mindenhol. Oda fröccsen az olaj, így eloltódik, lehűl, a víz felszínén úszik és könnyebb takarítani?2021. nov. 8. 17:59
1/4 BetyarKoala válasza:
Te magad adtad meg a valaszt. Amugy sok kinai konyhan voltam mar de meg sosem lattam vizet a wok korul. Valoszinuleg biztonsagi okokbol es ugye a rendelet orszagonkent valtozik.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak videókon láttam, más logikát nem látok benne.
2021. nov. 14. 11:02
3/4 anonim válasza:
Ahol én voltam ott egy ilyen vízcsapot nyitottak meg mindig használat előtt.
Állítólag azért hogy hűtse a szerkezetet,meg amit te írtál.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Gondolom, ha véletlenül rátenyerelne a kínai, ne legyen belőle tenyérsütés.
2021. nov. 15. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!