Kínai kelt érdemes így készíteni?
Figyelt kérdés
Csirkés, ázsiai ízű egytálételt tervezek főzni. A kínai kelt vékony csíkokra vágva párolnám meg más zöldségekkel, utána összekeverném a már majdnem megsült, felkockázott csirkemellel és fűszeres szószban, mogyoróval puhára főzném. Ez jó ötlet, nem lesz túl szétfőtt, puha az egész?2021. okt. 21. 19:21
1/2 anonim válasza:
Nem lesz túlfőtt. Pár perc kell neki csak.
2/2 anonim válasza:
Ha az összevágott kelt először a többi zöldséggel párolod majd a hússal együtt is főzöd, teljesen puha lesz. Ha szereted így, akkor nem gond, de ha nem akarod szétfőzni, inkább csak a végefelé tedd hozzá, mert ennek kell a legkevesebb idő. Csak pár perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!